| | Photoshopta imza yapımı [benim yöntemim] | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
#scReamT Süper Moderator

Mesaj Sayısı: 1489 Yaş: 14 Nerden: trabzon İş/Hobiler: dans etmek Lakap: handiş İfadeniz:  Ruh Hali:  Sanal Hayvanı:  Favori Kızın:  Kayıt tarihi: 25/08/08
My Space Durumu: Online
Özel Bölüm:
 | Konu: Photoshopta imza yapımı [benim yöntemim] Çarş. Kas. 12, 2008 4:19 pm | |
| _________________ Gülüşü Ömre Bedel ♥ SONSUZA KADAR: H A N D E L A U T N E R. [center]  |
|
 | |
|~PriNces~| Moderatör

Mesaj Sayısı: 1131 Yaş: 17 Nerden: Adana Lakap: aslyRi İfadeniz:  Ruh Hali:  Sanal Hayvanı:  Favori Kızın:  Kayıt tarihi: 24/08/08
My Space Durumu: Telefonda
Özel Bölüm:
 | Konu: Geri: Photoshopta imza yapımı [benim yöntemim] Perş. Kas. 13, 2008 5:05 pm | |
| saol ama keşke bendede photo shop olsaa :kitap: _________________ B.J. IS ROCK STAR!
Thought i ran into you down on the street Then it turned out to only be a dream I made a point to burn all of the photographs
|
|
 | |
#scReamT Süper Moderator

Mesaj Sayısı: 1489 Yaş: 14 Nerden: trabzon İş/Hobiler: dans etmek Lakap: handiş İfadeniz:  Ruh Hali:  Sanal Hayvanı:  Favori Kızın:  Kayıt tarihi: 25/08/08
Özel Bölüm:
 | Konu: Geri: Photoshopta imza yapımı [benim yöntemim] Cuma Kas. 14, 2008 3:36 pm | |
| bbşi değil _________________ Gülüşü Ömre Bedel ♥ SONSUZA KADAR: H A N D E L A U T N E R. [center]  |
|
 | |
|CwooN| Site Kurucusu

Mesaj Sayısı: 1184 Yaş: 15 Nerden: Ashley Kalbinden İş/Hobiler: İnternet,Kitap... Lakap: Kübi İfadeniz:  Ruh Hali:  Sanal Hayvanı:  Favori Kızın:  Kayıt tarihi: 23/06/08
My Space Durumu: Ders Çalışıyor
Özel Bölüm:
 | Konu: Geri: Photoshopta imza yapımı [benim yöntemim] Perş. Kas. 20, 2008 1:15 pm | |
| saol bende photoshop kullanıyom tşkler _________________ 1. ve 2. imzaIarımı YAPAN ASLI'MA ÇOK TEŞEKKÜRLER....! CANIM BENİM HAKKIN ÖDENMEZ |
|
 | |
#scReamT Süper Moderator

Özel Bölüm:
 | Konu: Geri: Photoshopta imza yapımı [benim yöntemim] Perş. Kas. 20, 2008 1:49 pm | |
| bişi değil _________________ Gülüşü Ömre Bedel ♥ SONSUZA KADAR: H A N D E L A U T N E R. [center]  |
|
 | |
*özlem* VIB Özel Üye

Mesaj Sayısı: 677 Yaş: 15 Nerden: Bi Yerden İş/Hobiler: Müzik dinlemek,Bilgisayar,dans etmek....vb) Lakap: ÖzHy İfadeniz:  Ruh Hali:  Sanal Hayvanı:  Favori Kızın:  Kayıt tarihi: 23/07/08
My Space Durumu: Meşgul
Özel Bölüm:
 | Konu: Geri: Photoshopta imza yapımı [benim yöntemim] Cuma Ocak 02, 2009 4:42 pm | |
| tskler tatlım photoshop indirirsem kullanırım |
|
 | |
Lov[E]ren Üye

Mesaj Sayısı: 86 Yaş: 15 Nerden: erenLe uzaydn ama İzmrde oturom :) İş/Hobiler: erenci oLmak Lakap: Ero//Berfu//BerfinTo//Erenmania//En byk ero Fan :) İfadeniz:  Ruh Hali:  Sanal Hayvanı:  Favori Kızın:  Kayıt tarihi: 06/02/09
Özel Bölüm:
 | Konu: Geri: Photoshopta imza yapımı [benim yöntemim] C.tesi Şub. 07, 2009 1:46 pm | |
| |
|
 | |
__Love16__ Üye

Mesaj Sayısı: 58 Lakap: ♥SєLiм♥ кσLiк İfadeniz:  Ruh Hali:  Sanal Hayvanı:  Favori Kızın:  Kayıt tarihi: 30/07/09
 | Konu: Geri: Photoshopta imza yapımı [benim yöntemim] Cuma Eyl. 18, 2009 3:07 pm | |
| |
|
 | |
BengiBieBer. Üye

Mesaj Sayısı: 175 İfadeniz:  Ruh Hali:  Sanal Hayvanı:  Favori Kızın:  Kayıt tarihi: 10/08/10
 | Konu: Geri: Photoshopta imza yapımı [benim yöntemim] Salı Ağus. 10, 2010 5:18 pm | |
| sağol ama cs 2 sanırım bu cs 3 farklı bide arkadaşlar site olara photoshopa geçersek daha fazla beğeni toplayabiliriz |
|
 | |
| | Photoshopta imza yapımı [benim yöntemim] | |
|